måndag 12 september 2011

Videotips öhh ?! DVD då !
Kollade på film igår bl.a Cornelisfilmen av Amir Chamdin och de hade verkligen lyckats scenografiskt, det var väldigt tidstypiska interiörer och miljöer men filmen hade väl lite på att önska vad det gällde dialogen - lite platt och ytligt. Men en film där man sjunger med hela tiden är inte fy skam, fast vi avbröt den ca 20 ggr för att ge Inez nappen, vatten, flytta henne till gå-stolen, till soffan, byta leksaker, ge henne mjölk och byta bajsblöja mitt i, så vad vet jag ... egentligen kanske filmen var en riktig höjdare he he.


Kollade oxå Wall Street 2 med Michael Douglas som finanshajen Gordon Gecko men den var oxå ... platt! men ett tidsfördriv ändå.


Nu har vi kobojsarfilmen True Grit kvar att kolla på, det kan bli på ...torsdag om vi orkar.


Det är så himla fiffigt att man kan låna filmer på Philips jobb numera.

2 kommentarer:

  1. Men visst är det ok att säga: jag går till videoaffären o hyr en film? Klurigt att säga dvdaffären ju, iaf för tant Å. O för den delen, inte hyr man filmer i videoaffären heller längre, man köper bara snasket där. Äh, strunt samma. Pussa bäbis I från mej

    SvaraRadera
  2. Åh, jag tyckte Cornelis var riktigt mysig! Riktigt bra gjort av huvudrollsinnehavaren då han egentligen är norrman och hårdrockssångare :)

    SvaraRadera