tisdag 6 september 2011

En kväll på akuten

Inez är jättehostig och har tagit sig för örat hela dagen och som den duktiga modern jag är så ringde jag till barnakuten och frågade vad jag skulle göra och fick svaret att vi skulle komma upp med henne så läkaren fick titta på henne. Jepp, så in i bilen och in på akuten och vänta i en och en halv timme med en trött men glad Inez för att få svaret att det inte var något som helst fel på hennes öron eller luftrör - då kände jag mig som en hypokondrisk och överängslig mamma istället. Givetvis skitglad att lilla glinet mår bra trots sin skrälliga hosta, men ändå lite fåntratt.
Vi var nämligen på akuten i fredags kväll oxå för att Inez lillfinger hade kommit i kläm och pekade utåt i en konstig vinkel, men när vi väl kom in till läkaren så satt det på rätt plats igen och var bara lite svullet och rött.

Det känns som att jag ropar på vargen ?!

4 kommentarer:

 1. Bättre en gång för mycket till sjukhuset. Vad stor Inez blivit.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej Sweetie!
  Vad skönt att Inez inte hade nått vajsing på öronen! Hade nog gjort som du, bättre gå dit än gång för mycket än tvärtom..

  vad söt hon är där framför spegeln!

  Ha en bra dag!

  Kraam Jenny aka da crow (strular med google så jag får lämna anonymt)

  SvaraRadera
 3. Puh! Ja, det kan hända mycket med de små! Håller med om att bättre att gå en gång för mkt till sjukhuset än tvärtom! Va stor hon blivit! En gladis! :) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hade gjort som dig Malin. Det är väl så mammor är, oroliga. Men som de andra skriver så är det bannemej bättre att gå en gång för mycket än för lite.

  Usch oroliga hönsmammor var det värsta jag visste som yngre. Men jag kommer bli exakt sån som jag inte vill bli :) Tänk dig bara när det är dags för dem att ränna på krogen! Jisses vad många sömnlösa nätter vi har framför oss ;)

  Och lilla I är lika söt som vanligt! Och så lång!!

  Kram på er!

  SvaraRadera