fredag 9 september 2011

Det är mkt sorg och elände nuMånga tårar har runnit i dagarna efter beskedet om Stefan Livs allt för tidiga bortgång, jag sörjer honom som om jag kände honom och jag tror att många här i min stad känner lika dant. Hans vackra fru och fina små barn ska leva vidare utan sin pappa och make och jag tycker att det är så sorgligt att jag bara bölar hela tiden.
Sen bölar jag för att min älskade Inez har sån hosta och ont i halsen så när hon får en hostattack så får hon lite panik när det blir svårt att andas och hennes tårar sprutar oxå. Det är inte lätt just numen för vår del så går detta jobbiga över, för Stefans familj har det hemska bara börjat.
 Igår vajjade flaggorna här i Jönköping på halv stång och jag lade en blomma på minnesplatsen vid Hovrättstorget, det kommer att ta lång tid innan glädjen är tillbaka i min stad igen.

Men för att inte vi ska deppa ihop för mycket nu så lägger jag in en bild på min lilla sötboll.

2 kommentarer:

  1. Hon är så söt er lilla Inez! Hoppas att hon snart blir frisk så hon slipper det onda och all hosta, sötpruppan!

    Det är verkligen tragiskt det som hänt...jag kan inte sluta tänka tanken på att "tänk om det hade vart jag som mist min man och fader till mitt barn". Stackars familj som mist sin stora klippa alldeles för tidigt!!! Vilken sorg.

    Jag tycker du blev jättefin i håret! Men jag förstår dig, jag är likadan när det kommer till lugg ;) Jag ska till fisöreb på torsdag och funderar på att klippa lugg (en längre sådan), men innerst inne vet jag att jag kommer ledsna på den ;) Aja, vi får se vad som händer, du är iaf riktigt snygg i håret nu!! :)

    SvaraRadera