onsdag 29 juni 2011

FörmiddagslurenInez har börjat få sköna vanor och rutiner ( speciellt sköna för oss ) och det är att sova hela nätterna, vakna vid halv nio och käka lite. Jollra, busa och mysa i vår säng medan jag kan kolla på tv, läsa lite magasin och torka lite kräks emellanåt och sen slocknar hon vid tio ungefär och sover ca en timme. Och då kan jag ju data, duscha, fixa osv.

Nu har hon nog vaknat ...

2 kommentarer:

 1. Men vad våra flickor låter lika :) Ebba HAR haft den rutinen att hon har somnat vid halv nio (och sovit hela natten)...men de här senaste dagarna har det blivit ändringar på det...tio - halv elva har hon somnat!!! Lilla kräk-kråkan :) Det blir inte mycket egen tid, måste försöka ändra på hennes rutiner. Men hon kör på som din lilla Inez, somnar där lagom vid tio och sover en timma. Då får man passa på att göra alla sysslor som inte hinns med annars :)

  P.o.P rean, den har jag missat helt! Det låter som om du fyndade en massa fint! Den där jackan fyndade jag faktiskt på Ellos. Jag har aldrig beställt därifrån förut, så vi får se hur nöjd jag är när den har kommit :) Den var dessutom på rea och för ett väldans bra pris! Jag tyckte också den var väldans söt, och för det priset tvekade jag inte ens :) Så slå till vettja!
  Och du Malin, självklart går det likabra att kräka ner finklänningar som KappAhlbodysar ;) Man måste ju passa på å skynda att använda allting medan de små liven kan ha dem :)

  Jasmine (jasminek.blogg.se)

  SvaraRadera
 2. Så skönt! Hoppas ni har en härlig sommar! Kram :)

  SvaraRadera