måndag 12 juli 2010

Uno den lilla klippgeten

Tog med Uno i buren för lite nya äventyr i gröngräset men han är jädrigt skeptisk till det där med gräs och så. Att bli buren är bra, inga dumma måsar som kan komma och äta upp en och det kliar inte så äckligt under tassarna.
Att klättra i träd var rätt ok det med, ser rätt snygg och mallig ut. Efteråt så kröp han frivilligt in i buren igen och ville hem.

7 kommentarer:

 1. Uno är bara såå cool!! Har han nån fanclub jag o Gösta kan vara med i??? :)Gillar hans ansiktsuttryck på första bilden, haha!

  Gösta är ute mest hela tiden han. Igår mitt på dan (Peter o Tindra är hemma o är lediga medans jag jobbar..)hade han kommit in i köket,tittat på Peter o sagt mjau, sen gick han ut igen:)


  Ha en bra dag!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Vi hade kusinträff 2005 så jag har träffat de flesta redan, är nog mest orolig över språket,min finska är ganska knagglig:) Tur att de flesta förstår svenska!

  Österlen låter ju jättemysigt!! Har ni vägarna förbi Tollered i sommar måste ni svänga förbi oss på Kråkered oxå;)

  Ha det gött så hörs vi!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. I met him bergsgeten igår och jag är kär i honom och i Ethan och Gobi med.

  Och numera får jag fixa knark till Nisse och Bebis med för attans vad det snortades igår och oj som det for kissekatter hemma.
  Nisse lika skönt vindtirig som efter glass. Kattmynta, det är fina grejor det säger han!!

  Vet du vad jag glömde att säga vännen min?
  Och du som slitit så med terrible kur och gått ner massor. Gosh, det är strongt och det syns att ditt slit givit resultat.

  Så grattiskramen för att du är så strong och fixade att hålla kuren, återigen tack för godaste espresson och för titten hemma hos er.
  I'll be back!!
  Österlen it's a must, Kiviks äppellundar huge must och snälla kolla in Glimmingehus åt mig :)

  SvaraRadera
 4. Men va mysig han ser ut...hans päls ser verkligen mjuk och härlig ut! Ren och fin är han oxå!:) Måste bara kolla med dig om du skickat ditt paket för jag har inte fått nåt....nyfiken!:) Kram

  SvaraRadera
 5. Hello Dear!
  Kråkan här med bonusdotter Tindra! Vi har just njutit av dessa härliga bilder på Uno i trädet! Tindra hälsar följande till Uno: Hej Pannkakan, du ser ståtlig ut, som i en serietidning!! :)

  Kraam Jenny och Tindra

  SvaraRadera
 6. Hej och tack snälla för tavlan! Det var så lustigt..hade precis skrivit här hos dig tidigare idag och då jag gick härifrån kom sambon med posten och där var avin! Åh va roligt! Den var jättefin...precis den färgställning jag tänkt mig och det blev jättefint med orden oxå!..du skulle sett mina ögon då jag hämtade ut paketet och såg hur stort det var! Den passar kanon bredvid en av mina tavlor som är i samma färgställning! Du ska få se sen! Kram :)

  SvaraRadera
 7. Så söt Uno är, helvit och vacker.

  SvaraRadera