fredag 2 juli 2010

Limited EditionHar hämtat ut min vinst hos Trendenser-Frida/Nespresso och den är en toksnygg Citizmaskin med Parismotiv på sidorna.
Vi är ju Nespressofrälsta sedan tidigare och dricker några espresso per kväll och ingen av oss har problem med koffein sent på kvällen utan framåt tio-elvatiden brukar vi bli sugna på en kopp och det är så smidigt med kapslar. Inget ballt och inget kladd, bara gott.
Om ni går förbi någon som demar maskinen så passa på och testa, ni kommer att gå hem med en egen Nespresso he he.

6 kommentarer:

 1. håller med dig! tänk så mycket fint det finns.. som espressomaskiner t ex! den var ju så cool att tillåmed jag som inte dricker det hade velat ha en :)

  SvaraRadera
 2. Så himla fin den är, men jag MÅSTE dricka min espresso i form av cappucino med MYCKET skummad mjölk.

  Agneta

  SvaraRadera
 3. kom in på din blogg av en slump, och när jag ändå är här kan man ju lämna ett litet avtryck...ska kika vidare på din blogg nu...ha en bra dag/helena

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Wow, superläcker maskin!! Du bjuder väl mig på en kopp när jag kommer o hälsar på;)

  Vet inte när jag o Svärmor åker upp på vår loppisrunda, kanske senare i sommar eller till hösten, hör av mig i god tid innan så att vi kan försöka ses:)

  Det fanns en superfin byrå i Rävlanda som jag siktat in mig på men det hade även en antikhandlare som aldrig gav sig så den fick tyvärr inte flytta hem till Kråkered..får kolla antikaffärer eller loppisar istället.

  Vilken sommardag vi haft idag, såå härligt!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Kanonfin mackapär, hihi...låter smarrigt också med en kopp!!:-)

  Ha en sköööön dag i sommarvärmen vännen!

  Krankram Sofia

  SvaraRadera