onsdag 28 april 2010

Vad har jag gett mig in på ?Dag två på mitt nya pulver-diet-liv och jag brottas med att jag vill ha ngt i munnen som är salt typ fetaost, knaprigt osv. Inget direkt sockersug men det kommer väl det med. Inte nog med de vakna känslorna, jag drömmer om mat hela tiden (alltså hela morgonsömnen)
Och förmiddagstv är inget annat än mat : Jamie Oliver, Rachel Ray och tv 4 morgon.
Hur 17 Livet i Byn höll ut i 16 veckor är obegripligt i dagsläget, men förhoppningsvis kommer de positiva känslorna så snart jag ser några kilon försvinna från min arma kropp.
Nåväl, smakerna på påsarna är det inget fel på, har testat cappuccino, kakaomint, jordgubb och kycklingsoppa och de var helt ok allihop.
Får se hur jag klarar dagen, känner att huvudvärken börjar smyga sig på.
Puss och kram
En bild på min älskade lilla Gobi fick vara med idag, han älskar bara mig i hela världen oavsett om jag är tjock eller smal he he

4 kommentarer:

 1. Åh hu så jobbigt! Jag skulle inte fixa det..är alldeles för matglad! Försöker dock dra in på kolhydraterna och röra på mig för jag klarar inte av att inte äta! ..men man är ju olika..svärmor brukar köra såna kurer som du och gå ner några kilo och det brukar gå rätt snabbt! Ja, visst är det skönt med katterna..dom tycker om en hur man än ser ut och det är jag säker på att dina nära gör oxå! kRAM :)

  SvaraRadera
 2. Fy farao, sånna kurer är faktiskt ngt av det värsta som finns +_+ Kör själv mellan varven, och de funkar ju verkligen. Men just det att inte ha ngt att tugga på! Känslan av att vilja gömma sig under täcket på sin partners sänghalva och tröska igenom ett paket knäckebröd är ju dödligt plågsam XD

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Det där kommer du fixa Vännen, det är jag säker på! :) (rätt som det är har det gått 16 veckor o du har klarat samma sak som Livet i byn, tjoho!!)

  Gobi är en riktig sötis!! Hälsa honom från Gösta-Pösta!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Ja du, jag sov bort de första 4 veckorna. Så fort jag inte var på jobbet sov jag eller läste. Låg på värmedynan och huttrade...men det BLIR bättre!! Du kommer att greja det, tiden går fort och jag lovar till 110% det är värt varenda jobbig sekund!

  You go girl!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera