söndag 21 februari 2010

Öhh det snöarRingde hyresvärden idag för de har inte gjort en enda ansats i helgen att försöka få bort snön runt huset och han blev skitsur och sa att det faktiskt har utfärdats en klass 2 varning och att vi måste visa förståelse för att det tar lite tid - No shit !!! Lustigt att alla andra hyreshus och vägar runt i vårat kvarter är skottade så det är soprent runt bilarna.
Han är så jäkla snål så det är skrämmande.
Jag och Philip tänkte ta en promenad iallafall nere vid Vätterstranden men det var så kallt och blåsigt så vi gick in till Centralkonditoriet och käkade varsin semla istället.


6 kommentarer:

 1. Å så kul att jag trillade in här!!

  Tack för titten och inspirationen!!

  Kram från Inredningsfrun :)

  SvaraRadera
 2. Ser inget vidare kul ut att gräva fram en bil där. Inte så lätt att hitta den eller.
  Kan inte tänka mej att vädret var så skönt hos er, för det blåser väl från Vättern och den är väl isbelagd nu.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Ojoj.... Man tänker ju att fördelen med att hyra ska vara att man får det snöröjt åt sig. Men så är tydligen inte fallet hos dig!? Trist.. Här i Dalsland har det varit komplett tok-varning också!
  Tack för titten hos dig!;-)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Halloj Vännen!
  Har knappt öppnat datorn i helgen..tack för tipset om sanden:)Vi fick med oss en påse Pussi kompakt med oss från ICA i fredags, ska testa den du nämnde nästa gång. Lilla Gösta kom igår men han är så rädd stackarn, han går knappt ur sin korg, bara när han ska på lådan eller när han vill smita in under soffan. Vi får ta det i hans takt, hoppas att han kan bli trygg här hos oss snart.

  Vad är det för en lat hyresvärd ni har?? Låter lite som han har klass 2 varningen som en bad excuse att inte röja upp utanför huset!!

  Vi hörs,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Heej Mollan!!!

  vi har oxå fått gräva fram våran bil i helgen, supertradigt, jag vill ha vår nu!! lägenheten kommer ut denna vecka lr nästa på nätet. vem ska på runningutbildningen i norrköping hos er? DU:)?!! hoppas helgen varit bra! puss kram

  SvaraRadera
 6. jag fick åka så jag tycker dt vore jättebra om du fick åka:)

  SvaraRadera