onsdag 3 februari 2010

Look whats new !

Idag fick jag trevlig post skickad hela vägen från Lekvattnet i Värmland - det var en löpare som jag beställt från Birgitta och den är så jäkla fint gjord ( om man får uttrycka sig så )
Hon är duktig som få och den passar så bra in hos oss med färgerna och mönstret och jag ska köpa lite färska tulpaner till helgen och ha på bordet.
Lägger upp en bild på en riktig "vilde" så ni förstår vad jag pratade om igår.

5 kommentarer:

 1. Hej Malin! Vad bra att posten funkade trots allt snöoväder. Och roligt att du blev nöjd med löparen och jag ser att den passar bra på ditt bord.
  Här vaknade jag till strömavbrott idag och det varade flera timmar, så inget the till frukost. Och mörkt var det av allt snöande.
  Ha det!
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej M!
  Himla fint det blev med löparen, passar jättebra hos er ju! Birgitta är duktig på hantverk hon:)

  Grannens katt Puma brukar komma upp till oss och hälsa på emellanåt, vi kanske får nöja oss med hennes sällskap, vill ju gärna ha höns igen:) (Puma var förresten måttligt intresserad av hönsen när de levde,hihi! Hon ville bara åt mössen som bodde under hönshuset:))

  Näe, nu är det läggdax här oxå,

  Kram och godnatt!
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej Malin vännen!!

  Fin den är!!
  Kollar in på Birgittas blogg i bland hon gör mycke fint!!

  Hoppas allt är bra, snart helg. SKÖNT!!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Snygging!
  Hoppas allt är bra! Var o hälsade på lilla Agnes och Vera idag efter jobbet, attans vad söta de är, moster vill bara pussa o krama dem hela tiden:)

  Vi får se vad vi hittar på till helgen, imorgon kommer Peters syster M och hennes lille son (6mån) och sover över. M har det jobbigt hemma, tyvärr kanske separation på gång, vi ska bjuda henne middag och låta henne prata av sig:)

  Vad ska ni själva hitta på?

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Löparen passar ju perfekt där hemma hos er, superfin!!:-)

  Hoppas du får en härlig fredag!

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera