fredag 20 november 2009

Ernst och jag ... this close !Jag gjordét, tog en tur ut till skogen och kände mig jätteobekväm när jag repade lingonris och granris. Kollademig över axeln för att se om det kom ngn arg skogsägare eller kanske en psykopat somville mörda mig där jag gick helt ensam ( tänker så i tvättstugan oxå )
Nåväl, hemma igen med en hel kasse ris och visst en hel ( fast liten ) gran med rötter och allt så satte jag och "Fluffo" igång med att "Ernsta".
Och det blev rätt ok ändå, har inte dekorerat med ngt band el så men det kanske kommer.
Ha en superskön fredag alla ni ...

6 kommentarer:

 1. Jag är superimpad Malin!!!
  Stadstjejen har varit till skogs o sen oxå pysslat!! Cooolt;)

  Jättefina kransar:)

  Uno, dig skulle jag vilja hålla i när åskan går, du är en stadig bit, hihi!

  Ha en sköön fredagkväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej! Duktig flicka! Jag sa att jag ville ha en liten gran som var ca 50-60 cm hög och ganska tät och så skulle den stå på en fot. Och jag fick den levererad till vävstugan och nu står den så fint på golvet i framsätet och ska få följa med på mässan i morron. Bilen är packad och klar, ska bara fixa lite kläder och lakan också. Sover över på vandrarhemmet i morron och slipper ge mej ut på mörka vägar då.
  Önskar dej en skön helg och hoppas solen kommer att synas lite.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej igen,
  Du är rolig du Malin! Sitter o skrattar högt över din kommentar hos mig (Vargtass-skrämmande-utan-kalsonger, hahaha!) Ropade hit Peter oxå så att han fick läsa, han skrattade oxå;)

  Tack Uno! Ringer dig nästa gång det åskar!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Ramlade in på din blogg och skrattade lite när jag läste om din "oro" när du jagade rätt på lite lingonris och smågranar. JAg har också varit och jagat granar idag, men jag struntade i om någon sjuk jäkel skulle komma. Hade mina tre levnadsglada labradorer med mig och jag antar att de skulle lekt ihjäl vilken psykopat som helst! Hihihi :)

  Ha en bra fredagskväll!

  SvaraRadera
 5. Jag har också varit i skogen och hämtat hem lite granris, bland annat, men det var jag som skrämde slag på en hund istället.. ;-)

  Just den kökshandduken med initialerna MB på var en gammal bild, så den råkar jag redan ha sytt om, till en gardin.. så tyvärr!..

  SvaraRadera
 6. Jag får nog lov att gå ut i skogen imorgon eller måndag och fixa mig en liten gran jag också. Jag tar nog skogen som är utanför knuten där känner jag mig rätt hemma och behöver inte titta mig över axeln.
  Din dörrkrans är så fin!
  Ha det så gott!
  Märta

  SvaraRadera