söndag 12 augusti 2012

Ifån-nerden
Inez är tokig i min telefon, så tokig att jag inte får använda den själv längre. När jag kommer hem från jobbet så springer hon mot mig, säger något slags hej och sen rycker hon i min väska som vore det knark däri och ger sig inte förrän hon får sin "precious" Iphone.
Det är givetvis mitt egna fel som har skapat detta behov som ofta kan vara riktigt praktiskt som pacifier, men som lika ofta skapar gråt och gnäll. Hon låser upp mobilen själv, kan koden och går sedan in på både sina egna appar som in i telefonboken och ringer hej vilt till folk, samt in i fotoalbumen och tittar på alla tusentals foton på just henne och alla videos, lite inbilsk och egenkär det lilla pyret.
Men allra bäst är ju hennes appar med Pepi Play, Moobaa, Touchsound osv. Då blir hon helt förtrollad.
Och hon är bara ett och ett halvt år, vad ska det sluta?

4 kommentarer:

 1. Hihi, coola Inez, vad ska det bli av henne?;)

  På lördag vecka 34 ska vi till era trakter, det blir kusinträff på Peters sida (hans moster o barn, de på SVIA du vet:)), ska bli kul!

  Är det en Liberoblöja jag skådar där på bilderna*fnis*bra val;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Va?! Ha ha ha! Kan hon slå in koden och allt själv? Vad är det för en liten tekniknörd ni har där hemma? ;)En mycket söt en i alla fall!
  Ebba är också heltokig i våra ifånar. Men min är nog ändå bäst, där hon har en egen liten mapp med sina spel. Guses, vad har vi skapat för behov hos dem? ;) Men de ska lära sig i tid!

  Tack för tips på appar! Kanonkul å pröva lite nya :)

  Hoppas allt är bra med er alla!

  SvaraRadera
 3. Det var en hel del plommon som slank in i munnen när vi plockade, hehe;)

  Vore jättekul om vi hann kika förbi på lördag men det kan bli ont om tid, det blir både middag, visning av Svia och 4-hjulingskörning (kanske inte för mig men för Peter;)) men jag hoppas vi hinner kika förbi dig på A6 iaf! Kan höra av mig under dagen.

  Vi hörs! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken riktig liten sötnos din dotter är!
  Fina kuddar där, kanske Bruka?
  Kram Malin

  SvaraRadera