torsdag 7 april 2011

Måste ju variera mig lite eller ?!Ethan myser i våran säng som vanligt

Jag har kanske outat mitt lilla gryn tillräckligt nu eller vad tycker ni? Jag kan inte hjälpa det men jag tycker att hon är så ljuvlig och underbar och vill att alla ska få se samma sak, jag vet att jag är partisk men det bjuder jag på. Använder ofta Agnetas ord "Ljuvling" om henne, fast inte när hon skriker, jädrar vilka resurser hon har.

Dessutom är hon på väg att bli en liten tjocke-smocke, var på BVC idag och nu väger hon 5160 gram, var ska det sluta ?

Jag visar lite kattbilder istället, just nu känns de som sanitära olägenheter men det är väl bara att vänja sig vid att även Inez är full av katthår och får äta katthårsfiberberikad mjölkersättning varje dag.

4 kommentarer:

 1. Hello Dearest!
  Jag kan se hur många bilder som helst på ljuvliga Söt-Inez!! Gobi är fin han oxå, vad tycker "grabbarna" om tösen förrsten??

  Hoppas vi får se er här på Kråkered så småningom!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Sorry Ethan, jag råkade kalla dig för Gobi!;)

  SvaraRadera
 3. Så skönt att höra att hon går upp i vikt trots att hon fått upp en del :) Funkar katterna bra ihop med Inez? Blir dom rädda och håller sig undan eller är dom som vanligt? Söta bilder! Kram :)

  SvaraRadera
 4. O nej! Här går jag in för att kanske förhoppningsvis se en ny bild på Inez och vad möts jag av? Ett rovdjur, hilfe! Nä du Malina, bli som du var innan, enkelspårig och en sån däringa "jobbig" mamma som visar bilder på barnet stup i kvarten så vi andra också får njuta av underverket. Snela?
  Puss

  SvaraRadera