onsdag 20 april 2011

Har så mysiga besök hos oss

Det är så skoj med besök och både släkt och vänner kommer och hälsar på oss även om det inte vankas hembakt eller dylikt utan det som bjuds är en stunds bebissnuffande, lite prova-på-matning och ibland ett luxuöst blöjbyte så fortsätter de att hälsa på oss.

Inez gillar att gosa och sova och gör det gärna på sina gäster, under tiden så hinner jag gå ner i tvättstugan,tvätta mig själv och tom äta lite mat. Bra där.

Tack till er alla som ger Inez så mycket värme och kärlek, vi är lyckligt lottade som har så goa människor i vår närhet.

3 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Gött att Söt-Inez får så mycket kärlek av så många! Vi på Kråkered ser oxå fram emot att få gosa med henne:)

  Det låter som ni har en härlig påsk framför er! Vi ska vara hemma och fixa mest, Peters syster med familj kommer på besök oxå. Imorgon ska Elvira till farbror doktorn och bli steriliserad, vaccinerad och chipmärkt, till paketpris:) Lite hönsmamma är jag men det kommer säkert gå bra..

  Ha en riktigt trevlig påsk hela familjen!

  Kraam från Jenny, Peter, Tindra, Gösta och Elvira!

  Oj, nu kom jag på en grej som syrran bad mig fråga dig..var köper du dina stämplar (de som ger lite "tjockare" bokstäver")till dina tavlor? Mamma fyller år snart och önskar sig bokstavsstämplar i olika varianter.

  SvaraRadera
 2. I'm in love with your blog!! nice , so nice!!kisses from Spain. TOñi

  SvaraRadera
 3. Va härligt med alla besök och så skönt för dig att få lite tid för dig när de tar över en stund! Hoppas ni får en härlig påskhelg! Kram :)

  SvaraRadera