söndag 27 mars 2011

Lazy söndag
Natten har varit ok då Inez sovit ganska bra och ätit bra framtill klockan 04 då hon i vanlig ordning vaknar, äter, kaskadspyr och vägrar att somna om. Sedan är hon vaken hela förmiddagen och vill ha mat hela tiden men spyr och kladdar och är allmänt orolig.

Vet inte vad vi ska göra?

Om vi kommer igång idag så hade vi två ärenden att göra och jag har glömt vad det var båda två ...

3 kommentarer:

 1. Malin, min kära bloggvän!

  Har följt ljuvlingen 'på avstånd' och valt att inte skriva. Ibland räcker inte orden till, men jag känner exakt in din ledsna energi. Det finns så mycket hypade förväntningar kring t.ex den första tiden som mamsell. Vanligtvis blir, som bekant ;) inte tillvaron lika fräsch och rosa som i blöjreklamen.... men det får gå ändå. Ett enkelt litet stalltips, vila i den vimsiga tillvaro som råder för stunden, tro mig Malin, det är 'minusdagarna' som plogar för 'di där med guldkant'. Vill skicka dig lite medmänsklig värme och lite kraft att njuta av tillvaron, med eller utan vims ;)

  Inez utsrålar 'skinn på näsan' och har en kraftfull styrka i blicken, den lilla rackaren, dessutom är hon som en cupcake upphöjt till hundra!!!

  Peace & Love
  A

  SvaraRadera
 2. Så härligt att få se ögonen på henne! så söt fast hon inte är riktigt pigg! Lillgumman:) Hoppas hon piggar på sig så både hon och ni får sova oxå! Kram :)

  SvaraRadera
 3. Fniss darlungar! Vad pillemarisk hon kan se ut lillfröken!
  Häng i hjärtat, du vet att det kommer gå över, om 5 månader är det här glömt, jag lovar!!
  Pussegull kastrull, längtar efter er!

  SvaraRadera