söndag 24 februari 2013

Inez barnkalas 23 februari

Kalasinbjudningarna skickades ut till Inez småkompisar förra veckan och nästan alla kunde komma med sina mammor (de var nog fikasugna ) och Inez var så förväntansfull när hon fick syn alla ballongerna och serpentinerna som vi satte upp medan hon vilade middag.
Gästerna började droppa in och paketen likaså men de var inte ett dugg intressanta för vår paketblasé unge, istället var det just ballongerna som var skojiga.
Men så mkt fint hon fick i present ändå, pussel, kläder, låtsasmat, play dohlera, halsband, förkläde mm. Småkompisarna heter Rebekka, Devin, Evelina och Texas och vad det busades och stojades, efter två och en halv timme av skoj, gråt, sockerrusher, lek osv troppade de av och Inez fick lite lugn och ro och kunde titta på allt det fina hon fått och låtsasmaten var roligast. Vi åt och drack sura citroner, ärtor och mjölk så det stod härliga till i vardagsrummet.
Min kusin Lisa hade bakat åt mig goda bullar och helt fantastiska cupcakes med Hello Kitty på. Så söta och goda med citron och jordgubbssmak, och idag till vuxenkalaset har hon bakat tårtan som vi ska äta (även den med Hello Kitty på för det är favvokatten för Inez just nu)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar