lördag 14 juli 2012

På semesterfronten intet nytt
Inez gapar och lever rövare på balkongen till grannarnas förtret ?!
Men kallt det är i Jönköping då?! !3 grader = kallast i landet i paritet med finska gränsen, va fanculo ! Det var ju inte så vår sommarsemester skulle vara ?
Rutinen just nu är sova till 8-9, frukost vid 10, leka med någon (eller bara mamma och pappa) till kl 12, mat och sovklockan ringer och det blir sova i ungf 2 - 2½ timme (skönt för mamman och pappan) sen kan vi göra utflykter eller shopping eller promenader på eftermiddagen. Alldeles för lite badande givetvis men bra ändå för hon har ganska skrällig hosta och det börjar komma lite snor ur näsan igen. 
Idag ska vi åka till Svanströms i Vaggeryd och titta på deras nya ponny och så får nog Inez rida lite om hon vågar, därefter vidare till ett cafe i Vrigstad för lite mumsande. Bilder kommer nog senare.

1 kommentar:

  1. Ja vad hände med alla semesterplaner man hade? Den här kalla sommaren har verkligen sugit! Usch vad less jag är på den, nu kan hösten lika gärna få komma...den är i alla fall lite mer stabil!

    Ni har i alla fall det sötaste lilla körsbäret och vore jag era grannar skulle jag bli huuur glad som helst om jag hade en skrikhals på balkongen bredvid ;) Hoppas skruttan kryar på sig snart!

    Kram från ett soligt men kallt norrland.

    SvaraRadera