onsdag 1 december 2010

Reklam på bloggarna


Idag har flera börjat skriva om reklam på sina bloggar , bu eller bä, och jag tycker att det är skitroligt att någon faktiskt tjänar lite pengar och saker på sina bloggar, lite fisförnämt att säga nej (oops, stöter jag mig med ngn eller?)

Däremot tycker jag oftast att reklamformaten är jäkligt fula så det borde väl ngn ta tag i och schyssta till lite)

Jag är bara avundsjuk på alla de som får sponsring på sina bloggar, jag skulle lätt kunna tänka mig spons från tex : Lexington, Gant, Lammhults, Norrgavel osv, jag skulle skriva hyllningssånger till varenda pryl de skickar till mig utan problem, men jag inser att mina 25 besökare om dagen med mor, syster, syskonbarn, kompisar och Jenny i Kråkered plus några andra söta, inte kvalificerar mig till reklam och sponsring av ovannämnda företag ATTANS !!!

Mohahahahaha ...

5 kommentarer:

 1. Oj, va du bloggar!:) Ja, inte skulle det va helt fel att tjäna lite pengar på sin blogg som man lägger ner en del tid på!:)...men jag har inte gjort nåt åt det hos mig..ids nog inte riktigt tyvärr! :)... Då ska man nog starta ny blogg och inrikta sig och lägga ner mer energi!

  SvaraRadera
 2. Nähäe du...Det stämmer inte hos mig...Kommer aldrig att ha den sortens reklam. Jag bloggar inte för att få pengar, däremot skulle jag gärna kunna ha en tävling och få något. Inte fy skam. Jag har en reklamfriblogg:):):)...
  Hoppas att allt är bra med er 3...Julpysslet färdigt? Hahaha vilken bild på din tjocka katt. Stor kram till dig/ A

  SvaraRadera
 3. Psst har verkligen inte hängt med på denna diskussion, visste inte om den...Krraaammm

  SvaraRadera
 4. Halloj "Morsan";)

  Jag tycker det är helt upp till var och en om man vill ha reklam eller inte på bloggen. Jag har Tailsweep men än så länge har jag inte sett röken av några pengar, hihi! Tror att man måste ha väldigt många sidvisningar om dagen för att man ska kunna tjäna sig en hacka..

  Fick de fina rosa Crocsen i "reklamsyfte" de var ju i min smak så de tog jag gärna emot;)Däremot har jag fått en del förfrågningar från firmor som säljer grejer som inte är "jag", de går bort! (det var tex en mattfirma med apfula mattor som ville att jag skulle skriva om deras grejer..det gjorde jag inte!)

  Det roligaste att göra "reklam" för eller visa upp på bloggen är dock alla fina saker jag köpt/vunnit/eller fått från er goa o duktiga bloggvänner! (typ Kari Tapio tavlan:))

  Berättade för Tindra idag (vi såg en bil som hade UNO i regskylten då kom jag att tänka på det..)att Uno Pannkaka måste äta medicin resten av livet. Hon tyckte synd om honom men jag sa att han nog kommer klara sig bra ändå:)

  Kraam Kråkan

  SvaraRadera
 5. Hejdu!:) Jag förstår precis! Vår bakblogg skulle bli rena farsen..hihi...underhållande i alla fall! Jo, jag har faktiskt fått väldigt bra rabatt hos den butiken!:) Dessutom har jag gjort den reklamen för att det är kul och jag gillar grejorna och butiksägarinnan!:) Håller med Jenny (Kråkered) om att man får nog ha himla många sidvisningar om man ska tjäna pengar! Skulle ju va kul!:) Ha det bra i veckan! Jag håller utkik efter nya inlägg!:)

  SvaraRadera