söndag 24 februari 2013

Inez barnkalas 23 februari

Kalasinbjudningarna skickades ut till Inez småkompisar förra veckan och nästan alla kunde komma med sina mammor (de var nog fikasugna ) och Inez var så förväntansfull när hon fick syn alla ballongerna och serpentinerna som vi satte upp medan hon vilade middag.
Gästerna började droppa in och paketen likaså men de var inte ett dugg intressanta för vår paketblasé unge, istället var det just ballongerna som var skojiga.
Men så mkt fint hon fick i present ändå, pussel, kläder, låtsasmat, play dohlera, halsband, förkläde mm. Småkompisarna heter Rebekka, Devin, Evelina och Texas och vad det busades och stojades, efter två och en halv timme av skoj, gråt, sockerrusher, lek osv troppade de av och Inez fick lite lugn och ro och kunde titta på allt det fina hon fått och låtsasmaten var roligast. Vi åt och drack sura citroner, ärtor och mjölk så det stod härliga till i vardagsrummet.
Min kusin Lisa hade bakat åt mig goda bullar och helt fantastiska cupcakes med Hello Kitty på. Så söta och goda med citron och jordgubbssmak, och idag till vuxenkalaset har hon bakat tårtan som vi ska äta (även den med Hello Kitty på för det är favvokatten för Inez just nu)

fredag 22 februari 2013

Inez har kompisar lite överallt ...

... hon har en kompis som heter Jenny som bor i ett kråkbo, en annan som heter Millie som bara kan säga vov vov på östgötska och sedan har hon en väldigt spännande kompis som bor uppe i tomtens land nästan ... och hon heter Ebbabebba ! Hela dagarna plumsar hon i snön till sitt dagis om hon inte åker på shoppingresa till Åre eller äter gobullar hos sin fammo och faffa. Hennes mamma är en världsasöt arktisk prinsessa och de har en rolig hund. 
Inez får finfina paket på posten av sin kompis som är väldigt populära, en ask med pärlor som skramlade så härligt,en gullig strumpa och en nyckelring ... men bäst av allt var ändå en liten fotoram med en bild på Ebba !
Inez blev lycklig över den och nästan lite fnissig.måndag 18 februari 2013

Snart fyller glinet två år

Min lilla höna har varit med oss i två år nu och det är roligare än någonsin, hon busar, tjattrar, klättrar, gosar, är lite olydig emellanåt, trotsar, skrattar, spottar, leker precis som en tvååring ska göra. Hon har varit med om lite spysjuka, klippning hos frisören, halsfluss, dagisfotografering, ponnyridning, pulkaåkning och mkt lek med sina små knattekompisar Texas, Evelina, Tuva, Devin mfl.
Så på torsdagen den 21 februari smäller det, kl 10:44 två år tidigare ploppade hon ur magen och livet blev sig inte mera likt igen, vilken rikedom och lycka vi känner över att det just var våran lilla Inez som kom just då.
På lördag blir det barnkalas och på söndag blir det släktkalas men på torsdagen då får vi fira bara vi tre, mamma, pappa och Inez.

Här är lite tips och ideer på vad Inez och hennes mamma önskar sig.