måndag 30 april 2012

Long time, no see

Oj vad dagarna går och vad lite man hinner med när prion är 1: Inez och Philip 2: jobb 100% 3: familj och vänner 4: hemmet 5: mig själv öhh?!
Bloggen hamnar på plats 89 ungefär.
Inez går på dagis med bravur, har lärt sig att vinka, klappa händerna, äta med sked och gaffel (sådär bra) dricka ur mugg (se bestickbetyget) samt målat en och annan teckning. (bland annat en som bestod av streck, fjädrar och lim - och den hette ... mamma !!! ) Hon är bäst.
Med dagis kommer baciller och vi har varit hemma i feber och snor i en vecka men det känns inte som faran är över ännu, mkt riv i halsen och rinnande näsa på både mor och dotter. Ikväll är det tvafton och ingen valborgsbrasa som gäller för oss, har tankat hem Game of thronesavsnitt som precis visats i USA men det är ju ingen text på dem så det är skitsvårt att haja vad de säger alltid, får fråga Philip hela tiden (det märks att det är 20 år sedan jag slutade gymnasiet)
i övrigt inget nytt under solen mer än att vi längtar efter sol.

Inez fick ju en baddräkt på senaste Pomp de Luxpartyt (älskar deras kläder) och det vore ju nice att åka till simhallen någon dag när bacillerna har lämnat våra arma kroppar och provbada i den lite inför sommarplurret i Vättern.