söndag 25 mars 2012

Vackert i Tutaryd

Har varit i vännernas nya hus långt nere i Småland och hälsat på idag och jädrar så fint de har hos sig. F gillar danskt, franskt och lite svensk bonnastil i en fin blandning. Kanske något för Lantliv att göra reportage om ?

fredag 9 mars 2012

Snart sängen


En lång arbetsvecka är slut och jag med, haft härliga dagar med Inez på förmiddagarna, så himla glad och rolig unge, för att sedan bege mig till jobbet vid 12 och sluta vid 20.
Vi har förmånen ha att ett ganska punktligt barn som är vaken tills mor kommer hem och får pussa, leka, pyjamasa, mata henne tills hon vill sova vid halv tiotiden cirka, och det gör mig så glad att jag får vara med henne både före och efter jobbet, och inte komma hem då hon somnat och missa hela nattningsmyset.
Nåväl, min telefon överlevde tsunamin i handväskan och är i full aktion igen, cambridgekuren skakar på och nu är jag snart inne på tredje veckan (varav första veckan på hel kur och från vecka två blandad kur med påse-påse-gourmetsallad)
Vill någon ha tips på superpiffiga sallader så är jag rätt person att fråga - queen of lettuce.
Och titt på tusan - vågen har gått ner ca 5 kg, kommer i ett par gamla jeans igen och får dra åt bältet ett hål till. Tjoho !
Ska försöka med fem kg till, vore bra för kropp och själ, och sen jävlar ska jag shoppa vårkläder !!!

torsdag 1 mars 2012

Livet rullar på


Inte mkt liv här inne från mitt håll, men det är så mkt annat som händer och sker så bloggeriet är satt på undantag (plus att det kommer upp ngn störig jädra verifyruta heeeela tiden som jag blir galen på).
Jag har nu jobbat i två månader och det har gått bra med vetskapen att Inez och Philip har skoj tillsammans och äter, skiter, sover precis som man ska göra om dagarna plus lek och promenader osv, men nu börjar ju nästa kapitel i vårt liv med barn och det är ju DAGIS !!! P får sköta inskolningen för jag gråter bara jag tänker tanken på att min älskade lilla skitunge ska vara på en instutition med 12 andra barn, många timmar och ha roligt med andra, vara ledsen med andra, få tröst och förhoppningsvis kärlek av andra, lära sig nya saker med andra, göra framsteg med andra - alltså leva en stor del av livet med andra än mig och sin pappa.
Jag blir tokig och olycklig.
Övrigt i livet nu är en pågående Cambridge-kur, kan inte rekommendera det till någon på denna jord, hatar varje sekund av den men känner att den är nödvändig för att jag ska kunna bryta lite dåliga mönster i min mathållning ( läs godis-hållning)
Samt att min Iphone blev duktigt dränkt ikväll i min handväska av 700 ml vatten som läckt ur min shake-flaska.
Jag går å lägger mig istället.