måndag 28 november 2011

ny bil och nya äventyr

Min käre P hade ögon på annat än trafiken framför sig härom dagen och smack så satt han i röven på en annan bil. Skamsen ringer han hem och meddelar att bilen har gjort sin sista kilometer och sen fick han skjuts av polisen hem.
Attans, så onödigt, omständligt och ändå så skönt att Inez och jag inte var med i bilen.
Nåväl, P klarade sig utan ont i kroppen och de framför oxå och försäkringsbolaget betalade snabbt ut pengarna och vips så tog vi bussen till Göteborg och köpte en ny bil av samma bilskojare som förra gången (bara ett år sedan)
Vi tog Swebus ner och Inez sov gott nästan hela vägen och busade lite med medpassagerarna och väl i Gbg åkte P till bilhandlaren och jag och I gick på stan.
Men ... nummer 1: jag hittar inte i den staden
2: det var lördag och julrush
3: hade mycket beskyddarinstinkt om Inez, tyckte att det var farliga saker runt henne hela tiden, spårvagnar, missbrukare och baciller.
Men vi frågade oss fram och fikade lite, shoppade lite och sen kom pappa P och vi gick till Texas Longhorn för lite käk. men då var inte lillhönan så samarbetsvillig så P fick äta medan jag tog henne i vagnen runt kvarteren i spöregnet och sedan bytte vi så jag fick äta min goda beef bontana ifred. Urgott men lite pinsamt.
Sen började det storma ordentligt och vi tog vår nya fina bil och drog hemåt.
Det var visst en turbobil och den går jättefort.

tisdag 22 november 2011

Jävla skitEllos


Fick erbjudande hemskickat om 40% rabatt i fin broschyr med iphone, x-box och div. tekniska prylar som köptips , fancy shmancy tyckte jag och lade en kanonbra julklappsbeställning med kamera, glassmaskiner, chokladfontäner, böcker, kläder och lite annat - och fick rabatt på ... två pyjamasar, två leggings och en klänning, typ hundra kronor !
Hade jag läst det finstilta som jag blev upplyst om i kundinfon så stod det att det gäller INTE på elektronik, specialsortiment blablabla osv.
Nej nu ska jag lägga en ny order på deras fräsiga sortiment av mattor, panellängder och stolsdynor för det får man rabatt på yippie !!!
NEHEJ DU FÖR DET TÄNKER JAG ICKE GÖRA MOHAHAHAHAHA !!!

lördag 19 november 2011

Ajniz - ska lära sig lite rythm & blues ...

... så vi köpte maraccas och ett munspel idag på Nya Musik - och som vanligt när det gäller Inez så finns det ju bara ett sätt att testa kvalite och känsla och det är ju att stoppa in dem i munnen och bita/smaka lite på grejerna. Inez ger maraccaserna 5 poäng av 5 möjlig men munspelet var lite töntigt, en svag 3:a, men det kan ändra sig fort om hon får smak för det eller inte.
Efter musicerandet så blev det en dubbel espresso på Lakatos, gott som vanligt och efter det promenad hemåt igen och lite mat till Så mycket bättre. Gillar Lena, hon verkar rolig och har självdistans. Idag var nog Timbuk2´s tolkning den skönaste och Etypes den i särklass sämsta men han verkar go å snäll ändå lille pöjken.
Imorgon är en annan dag, jag ska få sovmorgon (fast lär ju ligga vaken ändå när P är uppe med Inez, har lite sömnissues just nu tyvärr, både jag och Inez)
Ha en fin söndag alla !

måndag 14 november 2011

Kan inte låta bli ...... mitt glin är en artist i vardande ! eller ?!

fredag 11 november 2011

En liten diva på sin silverdivan


Divanen har fungerat som kattsoffa i några år (och då bara av Gobi) men nu tyckte Inez att den var kul att sitta i, men vingligt var det så det får dröja ett tag innan hon får vara i den själv. Uno hoppade upp i soffan men hoppade snabbt ned igen, konstigt ?!?

onsdag 9 november 2011

Nya bilder till mor och far ...

... som är på semester och saknar Inez heeeela tiden (?!?)
Här sitter hon i köket och äter en frukostmacka med hela kroppen, men gott är det.

lördag 5 november 2011

Min älskade pojke ?!?
Det är minst en om dagen som tar fel på att Inez är en flicka och säger han istället, det är inte lätt att se skillnad på minibarn i den åldern och speciellt inte om man gillar att klä sitt glin i blått, svart och grått som vi gör (fast lika ofta har hon rött och vitt tex) Men jag tänker INTE falla till föga och klä henne i rosa och lila med glitterfjärilar och Hello Kitty-tryck, för det är så himla lite Inez än så länge.
Och det gör ingenting att någon säger att hon är en pojke, absolut ingenting alls.