onsdag 29 juni 2011

FörmiddagslurenInez har börjat få sköna vanor och rutiner ( speciellt sköna för oss ) och det är att sova hela nätterna, vakna vid halv nio och käka lite. Jollra, busa och mysa i vår säng medan jag kan kolla på tv, läsa lite magasin och torka lite kräks emellanåt och sen slocknar hon vid tio ungefär och sover ca en timme. Och då kan jag ju data, duscha, fixa osv.

Nu har hon nog vaknat ...

lördag 25 juni 2011

Svart på vittInez är rolig , jag är kär i henne.

Hon fiser och rapar som en karl, och är nöjd efteråt.

torsdag 23 juni 2011

Min starka och duktiga tjej

Trots avsaknad av regelbunden träning (enligt önskemål från BVC) så kan min lilla sötnos hålla huvudet högt ovan mark i magläge och utan högljudda protester den här gången. Hon rullade även över på rygg men det var nog en olyckshändelse mer än att hon styrde sina muskler åt det hållet.

Nu ligger hon och pinkar och spyr på skötbordet som vanligt, bästa leken är ju att fånga fötterna och dra upp dem till munnen och nyäten som hon är så kommer rätt mkt mjölk upp igen.

I morgon blirdet skönt firande hos Carlströms och eventuellt midsommarstång i Hakarp vid uppehåll, annars mys inomhus bara.

Ha en fin midsommar alla !

tisdag 21 juni 2011

JordgubbsdietÄr trött varenda dag trots vitaminer, Berocca boost, mat och ... godis så det senaste tricket för att få i mig järn och energi är att äta minst en liter jordgubbar varje dag efter ett tips från min lika trötta granne.

Men gårdagens inköp hade lite att önska, de översta i lådorna såg ok ut men under det lagret var det mögel, ruttet och mos alltihop, så äckligt.

Så idag ska jag gå tillbaka och reklamera bär för första gången i mitt liv, blir spännande att se om de tar tillbaka det.

Inez har sovit supergott inatt med men det har inte jag, vaknar en gång i timmen minst och har vakna perioder på en timme runt 4-5 tiden, när jag väl sover så drömmer jag morbida drömmar om barn som far illa (i förrgår var en liten flicka mosad under ett stenblock och inatt var det en kvarlämnad pojke på IKEA som låg på en bomb - jag räddade dem båda två)


Måste skärpa till mig men hur?

söndag 19 juni 2011

Gröt är ingen hit ...... om man frågar Inez, det var slemmigt och äckligt och fastnade i gomen och efter två tuggor kom tårarna och illvrålen.

Frågan är om jag ska vänta med att ge henne igen eller om hon ska få en tugga idag igen?

måndag 13 juni 2011

min lilla Inez-highness

Vad var mitt liv innan Inez kom till världen ? Intet ! (inte lika roligt iallafall)

Hon är en knasboll och peppar, peppar glad hela hennes vakna tid, inatt sov hon mellan 22-08 och väcker oss med först ett tjut så vi kommer upp och när jag kollar ner i sängen så ligger hon och flinar och skrattar - hon är bara fyra månader och vet precis hur hon ska göra.

Mitt hjärtegull.

lördag 11 juni 2011

Studentfirande i regn och ruskMin söta kusin Linn tog studenten igår och jag, Ellen och Inez var med på Pesets skolgård och tittade på utspringet och nog är det andra traditioner som gäller nu än vad det var för tjugo år sedan då det begav sig. Vi läste en töntig dikt, medans dagens studenter har värsta discot på scen och inövade danser osv.

Så glada de var trots hällande regn och geggamojja, lite champagne gör ofta susen en mulen och regnig dag.

Efteråt var det mottagning med en god buffé och jag kollade ungjäkelns betyg ... MVG I ALLA ÄMNEN UTOM TYP IDROTT !!! (hennes pappa är gympalärare mohahahaha)

Det kommer att gå bra för Linn-Pinn i livet.

torsdag 9 juni 2011

Funny facesHon har lite sköna saker för sig lillhönan, igår räckte hon visst ut tungan åt mig.

tisdag 7 juni 2011

Jag vill ha mycket pengar !!!... och åka utomlands, flytta till Kreta ?! Köpa ett hus där man ser vatten utanför, och en ponny till Inez.

Ska lägga en liten slant på en lottorad i morgon.

Så här snygga tjejkompisar har jag förresten, ser inte en dag äldre ut än ... 25 he he !lördag 4 juni 2011

Dagens outfitDirekt från Åsa i USA denna fashionabla tennisdress från Tommy Hilfiger, premiär igår fredag och den satt nästan som ett ålaskinn men ljuvligt söt med en matchande trosa till.

Dock inte på kroppen i många timmar innan de första spyorna landade på den precis som vanligt, egentligen skulle en plastpåse vara det mest praktiska på na.

Hon är finast.

torsdag 2 juni 2011

Klassåterträff efter 20 år ?!Oh my god, på lördag ska 18 personer från gymnasieklassen träffas här i Jönköping och det ska bli jädrans trevligt.

De flesta av de som ska komma har jag ju ändå träffat under åren som gått men en och annan är det många år sedan vi setts, en i Grekland, en i Spanien och en i Norge och jag tror att resten bor i Stockholm ( å några här i stan)

Det lär ju bli tjöt över en del vin och många tillbakablickar, men det känns wierd att nästa år fyller vi 40 allihopa fastän vi känner oss som 20 fortfarande !

Inez är en gullhöna by the way ...