måndag 30 mars 2009

En ond tå och lite till...


Min älskling är sjuk...influensa och man på samma gång...

Han är så varm och ynklig och dessutom har han brutit stortån och jag tycker synd om honom men jag kan inte låta bli att skratta lite åt ynkligheten.

Jag älskar dig!

söndag 29 mars 2009

Jag överlevde helgenEn arbetshelg avklarad med massor av besökare till vår lilla affär, helt slut. Men vi var på en som vanligt fantastiskt god och trevlig middag ute hos Malin och Micke i Vaggeryd, och det gav ny energi och mycket glädje.Earth hour projektet var i sin välmening lite överskattat tyckte Malin och tände upp alla lampor i köket när det var tvunget att diskas precis mellan 20.45-21.00. Hon är rolig.

fredag 27 mars 2009

Gör inte som jag

Igår började det brinna i björkriset som jag har i den höga glasvasen. Det var tjockekatten Ethan som bara rusade ut från tv-rummet till vardagsrummet för att titta på "brasan" som gjorde att vi märkte att det brann. Så kan det gå när man övar inför påskbrasorna.

torsdag 26 mars 2009

Kolhydratladdning


Macadamianötter, yougurtgodis och lite andra naturgodissorter som man kan inbilla sig är lite nyttigare än vanligt godis...NOT !

Men nog om det, ska kolla in matchen nu och sedan fixa lite kvällsmat, thé och smörgås.

onsdag 25 mars 2009

Nervös inför HV matchen
Oh my god, nu börjar matchen mellan HV 71 och Frölunda, hoppas att Liv är på bra humör och gör det han är anställd för.


I pauserna ska jag vattna blommorna och fixa lite candles he he.

tisdag 24 mars 2009

Tända ljus


Det känns lite ruggigt ute och jag tänker kura ihop mig i soffan och dricka thé från Kahl´s (Calypso) och invänta Bygglov eller om det var Äntligen hemma !?
Tänder mängder av ljus, bla i den här höga vasen fylld med vitmålat björkris och där jag ställt en glasljusstake i mitten.Man får peta bort de kvistar som hamnar ovanför lågan och då är det ingen fara att elda i den.


SnöstormJäklar vilket skitväder på min lediga dag. Har tänkt åka ut till mor och far en sväng för att kolla in deras solbränna efter två veckor i spanska solen, men får nog köra lite försiktigt.